HATAY / DEFNE - Cengiz Topel İlkokulu

Cengiz Topel İlkokulu

Elektrik Mahallesi Lale Sokak No16 Defne / HATAY
Vizyon
Bilim ve Teknolojinin farkından olan değişme ve gelişme açık öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü farkları zenginlik kabul en az bir yabancı dili öğrenmeye çalışan yüksek morallere sahip kendine güvenen katılımcı kendini sorgulayan etkili ve nitelikli çağdaş demokratik ve laik bireyler yetişmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini bilgili becerikli özgüvenli olmalarını çevresi ilk iyi olumlu iletişim kuracak davranışlarını kazanmalarını olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmaların gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini liderlik özelliklerinin yanı sıra iş birliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Halkoyunları: İl birinciliği 2, İl ikinciliği 2, İl üçüncülüğü 1, Bölge birinciliği 1, Türkiye finallerinde 6. lık. Sporda : Atletizmde 18 İl birinciliği, Satrançta 5 İl Birinciliği. Masa Tenisi Takım: 2 İl ikinciliği, 1 İl dördüncülüğü 1 Çeşitli dallarda 42 Kupa, 18 Şilt, 37 Başarı belgesi, 26 Madalya
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
08.30 - 12.05 12.45 - 14.20
Doğal Gaz
ULAŞIM SIKINTISI YOKTUR.
Elektrik Mahallesi Kuğulu Sokak.No16 Defne / HATAY
OKUL HATAY İLİ, DEFNE İLÇESİ´NDE BULUNMAKTADIR.